Inverteix en la teva salut

Serveis

Juga a pàdel amb nosaltres

2VS2

Perquè jugar al pàdel Girona Uala

Som un club acollidor amb un personal atent i simpàtic on trobaràs moltes opcions per jugar. Pistes a dins i a fora, individuals i dobles i una pista exterior de futbol x3. Vestidors equipats i altres serveis.

Totes les nostres pistes són de moqueta blava de primera qualitat amb sorra de granulometria fina per mantenir les fibres al seu lloc. Això permet un joc segur i patinar lleugerament per arribar a les boles. Les parets són de vidre i tenen una malla per sobre de les reixes laterals i dels fons per evitar que s’escapin les boles.

Tenim un sistema de gravació de partits en una de les pistes interiors per si et vols veure quan hagis acabat el partit.

Perquè juguis en les millors condicions, fem manteniment mensual de les pistes, i neteja diària de vestidors i zones comunes del club. Estem encantats de tenir-te amb nosaltres i esperem veure’t a les pistes ben aviat!

Per reservar pista ho pots fer trucant o via whatsapp al 662 313 098. També ho pots fer en línia per playtomic. Podràs cancel·lar la reserva a tot tardar 12 hores abans de jugar.

Som-hi!

Posa’t en forma!

Pistes de pàdel exteriors
Pistes de pàdel interiors

Salut i pàdel!

A DINS TROBARÀS

 

4 pistes dobles

1 pista individual

A FORA TROBARÀS

 

3 pistes dobles

2 pistes individuals

1 pista de futbol x3

Pista individual

Juga 1 contra 1 en una pista amb dimensions adaptades. Mateixa llargada i amplada reduïda per poder cobrir tota la pista. Joc lleugerament diferent del normal, amb menys possibilitats de trobar angles, però que pot ser molt intens. Ideal per iniciar-se en l’esport del pàdel i per a quan et falla la parella rival i tens ganes de jugar.

Pista doble

Juga 2 contra 2 en el rectangle de 20 x 10. Gaudeix de pistes en les millors condicions per a la pràctica del pàdel, tant a dins com a fora.

Futbol x3

Es tracta d’una derivació del futbol tradicional més ràpida, amb un ritme més alt i menys interrupcions. Consta de dos equips de 3 jugadors de camp (no hi ha porter) que juguen en un rectangle tancat, sense fora de banda. Es juga amb pilota de futbol sala.

Valor

Què t’oferim

\

Lloguer de pistes, de pales i de les instal·lacions completes per a esdeveniments privats.

\

Vestidors equipats amb dutxes i bany.

\

Pàrquing exterior per a vehicles i zona interior per deixar bicicletes i patinets.

\

Zona de descans amb taules i cadires, amb snacks i refrigeris.

\

Venda de material per a la pràctica del pàdel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaudeix fent esport!

Millora practicant,
Mentre et diverteixes.

Perquè entrenar

Classes amb entrenador

Millora els teus punts dèbils, corregeix mals hàbits, guanya seguretat en el teu joc, augmenta la teva condició física i practica situacions de partit. Tot això et farà millor jugador de pàdel.

Classe individual

Particular

Per 1, 2 o 3 persones. 60 minuts intensos de treball tècnic i tàctic, en hores convingudes amb l’entrenador.

Classe partit

Classe partit

Partit de 3 persones amb l’entrenador. Reps indicacions tàctiques en situacions reals de partit.

Entrenament adults

Escola

Tenim grups reduïts de 4 alumnes, joves i adults des d’iniciació fins a competició.

Què diuen de nosaltres

Testimonis

Bones instal·lacions i personal supersimpàtic. És agradable anar a jugar amb amics. En relació amb el preu, està molt bé. També, el bo que té, és que pots fer la cervesa una vegada has acabat.

Mónica León

El meu club de referència a Girona.
Bones pistes i millor ambient de pàdel.

Pere Rossell

Bones instal·lacions, les pistes estan força bé, tant dins com fora i l’ambient és molt bo. Els preus varien segons a l’hora que vulguis jugar, però qualitat-preu està molt bé. A banda també fan classes particulars i tenen una escola. Recomanat 100%.

David Fernandez

Escriu-nos

Tens algun dubte, alguna petició, necessites algun aclariment o vols fer-nos un suggeriment. Omple el formulari següent i et contestarem al més aviat possible.

8 + 7 =