Ja ha arribat el moment de la segona edició del torneig MIRCAT pàdel que celebrarem del 26 al 30 d’abril al Pàdel Girona Uala.

RECULL DE FOTOS DEL TORNEIG

Tindrem:

– Welcome pack per a tots els inscrits!
– Premis pels guanyadors!
– Sortejos per tots els participants!

Categories:

– Masculina 1a, 2a i 3a
– Femenina 1a i 2a
– Mixta 1a i 2a

Et pots apuntar a una categoria o a dues, essent obligatòriament la mixta una de les dues en aquest segon cas.

CLICA PER APUNTAR-TE

Aquest any el format de la competició serà de quadre final amb una fase de grups prèvia. (Mínim 3 partits).
Les normes de la competició adoptades durant el temps de joc, són les normes dictades per la Federació Catalana de Pàdel.

Fase de grups:

Els partits es jugaran a 9 jocs amb punt d’or. En cas d’empat a 8 jocs, es farà un tie break a 7 punts per decidir el guanyador.

Fase de quadre:

Els partits de quarts de final i semifinals es jugaran al millor de 2 sets amb punt d’or. En cas d’empat a sets, es desempatarà amb un súper tie break a 10 punts. A les finals es jugarà un partit normal al millor de 3 sets amb punt d’or.

En finalitzar les inscripcions ens comunicarem per Whatsapp amb el jugador/a 1 de cada parella per tal d’informar dels horaris dels partits, possibles canvis i tota la informació que puguis necessitar.

Quan es juga cada fase del torneig:

– Dimecres i dijous → Fase de grups
– Divendres → Quarts de final
– Dissabte matí → Quarts de final
– Dissabte tarda → Semifinals
– Diumenge → Finals

Els partits de semifinals i finals es jugaran a l’horari que marqui el club, sense que hi hagi possibilitat de modificar-los un cop hagin estat publicats.

Normativa:

Les inscripcions es pagaran amb efectiu o amb targeta al club el primer dia que la parella tingui partit. Recomanem arribar 30 minuts abans. El preu és de 30 € per persona i inclou pista, llum i boles. Si participes en dues categories, pagues 40 € (essent una d’elles la categoria mixta).

En finalitzar el partit, l’equip guanyador serà el responsable de comunicar el resultat al membre de l’organització.

En realitzar la inscripció, la parella és coneixedora dels horaris del torneig. En cas de necessitar un canvi, aquest s’ha de sol·licitar amb un mínim de 24 h d’antelació. (No es faran canvis d’horari en el quadre final).

En cas de no poder jugar algun partit per causes justificades/meteorològiques es pactarà un nou horari entre les dues parelles i el club.

Si un dels jugadors arriba amb més de 15 minuts de retard sense avisar amb antelació, perdrà el partit amb resultat de 6-0, 6-0.

La inscripció al torneig no inclou assegurança mèdica privada.

Si no s’arriba a un mínim de 8 parelles per categoria, el club permetrà assignar els participants en una altra categoria si hi estan d’acord.

INSCRIU-TE CLICANT AQUÍ

RECULL DE FOTOS DEL TORNEIG

T’esperem pel torneig!

Salut i pàdel!