Hola jugador/a!

Estem treballant per implementar al club en breu un nou sistemes de reserves online, a través de web i d’aplicació mòbil:

PLAYTOMIC

Playtomic es la plataforma més gran per reservar pistes de pàdel a tota Espanya. Tenen un sistema molt senzill i intuïtiu. Amb l’aplicació pots establir filtres per trobar la pista que s’ajusta millor a les teves necessitats. Fas el pagament a través de l’aplicació de forma ràpida i 100% segura. Pots compartir la reserva amb altres aficionats a través de whatsapp. La cancel·lació de la reserva és gratuïta sempre que compleixis amb la política de cancel·lacions del club.

Apostem per playtomic per fer un pas endavant cap a la digitalització, cap al futur. Per donar-te millors eines i millor servei, per facilitar al màxim les gestions que has de fer per poder disfrutar el teu esport preferit.

Seguim treballant per tu.

Aviat anunciarem l’entrada en funcionament del nou sistema. Mica en mica anirem donant detalls del nou funcionament de les reserves i les possibilitats noves que tindràs al teu abast. Estigues atent a la nostra web i als nostres perfils socials.

Descarrega’t l’APP de playtomic i segueix-nos per estar al cas de les novetats .

Salut i pàdel!